Raspbian France verandert van naam en wordt Raspberry Pi FR!

Bijgewerkt 25 juli 2019 - 0 Opmerkingen - , ,

ⓘ Cet article peut avoir été partiellement ou totalement traduit à l'aide d'outils automatiques. Nous nous excusons des erreurs que cela pourrait engendrer.

Het is nu 5 jaar geleden dat we de Raspbian France-site hebben gelanceerd. Aanvankelijk een eenvoudige blog over Raspbian, is de site geleidelijk uitgebreid en is erin geslaagd een grote en loyale gemeenschap samen te brengen, te leren met tutorials, informatie te krijgen met nieuwsartikelen of te discussiëren op het forum!

Gedurende deze 5 jaar is de site veel veranderd en het lijkt opportuun om op deze verandering te reageren door de naam van de site te veranderen.

Een naam die onze inhoud beter weerspiegelt.

Oorspronkelijk werd Raspbian France gelanceerd tijdens ons tweede jaar van de graduate school, als een blog over het Raspbian-besturingssysteem. Tutorial na tutorial, ons thema is verbreed en we hebben nu te maken met de Raspberry Pi in het algemeen in plaats van met een besturingssysteem.

Door deze wijzigingen lijkt de naam Raspbian France niet langer de inhoud van de site weer te geven, en daarom hebben we besloten om zowel de naam van de site als de bijbehorende domeinnaam te wijzigen.

Oud raspbian Frankrijk ontwerp
Raspbian France zag er destijds zo uit!

Een meer expliciete en meer herkenbare naam.

Of het nu via de tutorials, het forum of RaspiSMS is, ik denk dat ik kan zeggen dat we volledig hebben bijgedragen aan de Franse gemeenschap rond de Raspberry Pi en dat we vandaag bekend en erkend zijn door deze gemeenschap.

Hoewel de site welbekend is bij de meer gevestigde orde, hebben we gezien dat nieuwkomers in de gemeenschap wat moeite hebben met de naam van de site.

Inderdaad, voor iemand die nieuw is bij de Raspberry Pi, roept de naam Raspbian niet per se veel op en is de link met de Raspberry Pi niet duidelijk.

Deze naamswijziging moet het daarom voor nieuwkomers gemakkelijker maken om de site te vinden, en om de naam representatiever te maken voor de inhoud.

Hoe zal de naam veranderen?

Vanaf vandaag krijgt de site een officiële nieuwe naam. Technisch gezien betekent dit dat de oude domeinnaam wordt omgeleid naar de nieuwe en dat de interne verwijzingen naar "Raspbian France" worden gewijzigd in "Rasperry Pi FR".

Het is duidelijk dat elke keer dat u toegang probeert te krijgen tot de Raspbian France-site, u automatisch wordt omgeleid naar de nieuwe domeinnaam, raspberry-pi.fr, op de pagina die u op de historische site wilde raadplegen. Hetzelfde geldt voor het forum.

Aan jouw kant wordt alles dus volledig transparant! Als u naar de site bent gelinkt, hoeft u deze niet bij te werken!

Intern worden alle links bijgewerkt naar het nieuwe adres.

We willen de historische domeinnaam nog enkele jaren behouden om ervoor te zorgen dat er in de loop van de tijd doorverwezen wordt en om te voorkomen dat externe tutorials naar niet-bestaande pagina's verwijzen!

We hopen dat u ons onder deze nieuwe naam zult volgen zoals u onder de oude deed!

Notez cet article.
Delen
Nieuwsbrief
Auteur :
Raspberry Pi FR
Word lid van de Raspberry Pi-gemeenschap
Van een computer van $ 35 zijn al 10 miljoen exemplaren verkocht
KOOP DE NIEUWE RASPBERRY PI 4
Gerelateerde tutorials
Flits de groene LED aan boord van de Raspberry Pi. Leer programmeren met Python 3 en de Raspberry Pi, inleidende cursus. De Raspberry Pi 4 komt aan in een 8 GB RAM-versie! Monitor je Raspberry Pi met eZ-servermonitor Hoe een programma draaien bij het starten van de Raspberry Pi?
Geen reacties

Delen
Aanmelden nieuwsbrief
Abonneer u op de nieuwsbrief.
Vond je dit artikel leuk?
Schrijf je in en blijf op de hoogte!